020-3080645 info@iconneqt.nl

Trek de aandacht door animated GIF

“Watch2Day is zeer tevreden met de inzet van GIF animaties in e-mails. De horloges worden op heldere en pakkende wijze gepresenteerd en dat zien we terug in de resultaten. eFuture heeft ons goed begeleid in het introduceren van GIF animaties in de nieuwsbrief en bij het observeren van de uitkomsten per type GIF.”

Philip Bodar • Sales & Marketing Manager Watch2Day

De uitdaging

Watch2Day biedt exclusieve herenhorloges aan. Dagelijks worden nieuwe, exclusieve deals onder de aandacht gebracht. Email is hierbij het grootste kanaal. Om de nieuwsbrief op de website aan te laten sluiten is Watch2Day samen met iConneqt een optimalisatietraject gestart. Speerpunten hierbij waren ‘mobile first’, vernieuwen design en content.

De oplossing

Een vernieuwd design voor de nieuwsbrief was het startpunt. Hierbij zijn verschillende visuele elementen zijn A/B getest. Waarom? Door uitvoerig te testen kan er significant aangetoond worden wat werkt. Het verhogen van het aantal kliks en de conversie zijn hierbij twee doelstellingen. Naast de inzet van retina afbeeldingen blijkt de inzet van animated GIF de grote succesfactor!

De inzet van een gif zorgt ervoor dat een horloge opvalt. Het trekt de aandacht en kan een horloge vanuit meerdere perspectieven tonen. Daarnaast toont het gemakkelijk verschillende uitvoeringen: denk hierbij aan een ander kleur bandje, uurwerk of behuizing.

Het resultaat

Door een horloge aan de hand van meerdere bewegende beelden te tonen, trek je de aandacht. Meer diversiteit en opties betekent meer beleving. Dit zorgt voor een completer beeld en meer abonnees die interesse in een horloge kunnen hebben. Bovendien bespaart het ook nog eens ruimte in de nieuwsbrief! De test: gif versus geen gif laat zien dat gif beter scoort en draagt in diverse cases zelf bij aan een verdubbeling van de omzet!

Elke dag zetten wij ons met passie en plezier in voor uiteenlopende klanten en opdrachtgevers. Ons team bestaat uit ervaren email marketing specialisten, campagne managers, developers en analisten. Wij gaan een band  aan met onze klanten. Loyaal, korte lijnen en makkelijk bereikbaar…

Overtuig jezelf en probeer iConneqt nu 30 dagen gratis

Benieuwd naar wat wij je te bieden hebben en wat er voor jouw organisatie allemaal mogelijk is? De proef periode houdt het volgende in:

- Uitleg over het systeem en mogelijkheden. Dit kan online of met een kopje koffie.
- Verzending van max. 100.000 e-mails
- Toegang 3 gebruikers
- Geen betalingsverplichting en stopt automatisch
- 24 uur passie van marketing professionals

Heb je eerst vragen, neem gerust contact met ons op!

ICONNEQT
Tel: 020-3080645
Email: info@iconneqt.nl©2019 iConneqt | Email marketing software.

All Rights Reserved. Powered by Advanced CRMMail Technology B.V.

©2018 iConneqt | Email marketing software

All Rights Reserved. Powered by Advanced CRMMail Technology B.V.