0294-745400 info@iconneqt.nl

Ervaren PHP-programmeur

Functieomschrijving
Als  applicatie engineer maak je deel uit van een team jonge IT’ers en ben je mede verantwoordelijk voor het gehele ontwikkelproces. Van meedenken over nieuwe functionaliteiten tot en met het daadwerkelijk implementeren daarvan. Ook het maken van uren schattingen en planningen horen daarbij. Daarnaast review je het werk van collega’s en test je, bij voorkeur geautomatiseerd, je werk uitvoerig. Je bent bekend met koppelingen met andere systemen (API’s). 

Functie-eisen
Je hebt een afgeronde WO of HBO opleiding informatica.Je denkt mee en je denkt in kansen en niet in bedreigingen.
Je vindt het leuk om met collega’s samen te werken, je beschikt over goede communicatieve vaardigheden.
Je hebt bij voorkeur affiniteit met marketing en e-commerce processen en je hebt ruime praktijkervaring met de basistechnologie van onze ontwikkelomgeving:

  • PHP 5.5/7+ (minstens 3 jaar)
  • Object georiënteerd ontwerpen en ontwikkelen
  • MVC, MVVM (KnockoutJS).
  • MySQL.
  • HTML, CSS, Javascript
  • Agile projectmanagement
  • Issue management
  • Unittesting (PHPUnit)
  • Git versiebeheer

Over ons
Wij zijn een relatief kleine informele, snelgroeiende organisatie van gedreven mensen, werkend voor kleine en grote toonaangevende bedrijven. We zijn onderdeel van de Loyalty Makers Group. Behoud van bestaande klanten zit dan ook in onze gene. De gemiddelde leeftijd ligt rond de 30 jaar. Een combinatie van marketing, e-mailmanagers, vormgevers en loyalty en IT-geschoolde specialisten. We zijn een netwerkorganisatie, veel is uitbesteed, we werken intensief samen met verschillende technologie partners. Programmeren doen we in huis en voor speciale projecten werken we samen met externe partijen in Nederland en daarbuiten. Tevreden klanten en technologische innovatie is een rode draad.

We bieden onze gebruikers online tools die eenvoudig zijn in het gebruik, maar uiterst krachtig en onderscheidend zijn in de groeiende de wereld van e-commerce en marketing automation.

Goed salaris & flexibel en interessant werk
Het salaris is marktconform, aangevuld met interessante bonusregeling gebaseerd op het succes van de organisatie (en die is er!). We zijn flexibel. Sommige mensen werken soms thuis, komen later en gaan later weg. Kortom, we zijn flexibel en gaan ervan uit dat jij dat ook bent.

We zitten aan het station van Weesp, 15 minuten met de trein van Amsterdam, Hilversum en Almere. Parkeren is geen probleem. Meestal lunchen we met elkaar of soms duiken we even het terras op aan het water van mooi oud Weesp.

 

Solliciteren

    +31 (0)20 308 0645
   a.zwart@iconneqt.nl

©2020 iConneqt | E-mailmarketing & Marketing Automation software.

All Rights Reserved. Powered by iConneqt B.V.