020-3080645 info@iconneqt.nl

Junior ICT support medewerker

Voltijd/deeltijd

Functieomschrijving

Het gaat om de ondersteuning van de gebruikers van het innovatieve Nederlandse online platform voor emailmarketing en marketingautomation iConneqt.

In de functie van Junior Software Support medewerker ben jij het eerste aanspreekpunt voor onze klanten bij vragen over het gebruik van het platform en bij technische ondersteuning. Omdat het platform zoveel mogelijkheden heeft, gaan de meeste vragen over het gebruik en eventuele nieuwe wensen. Je bent daarnaast intermediair tussen onze IT-afdeling en de klanten. Wanneer de klant een support vraag heeft werk je samen met de klant en de IT-collega’s om het probleem zo spoedig mogelijk te verhelpen of een kans te realiseren.Tevens geef je advies om problemen in de toekomst te voorkomen. Je signaleert eventuele verkoopkansen voor het leveren van aanvullende software licenties of consultancy en speelt deze door aan je sales collega’s. Je beschikt over de juiste technische- en analytische vaardigheden en een flexibele werkhouding!

 

Functie-eisen
Startende HBO-er of MBO+ – werk en denkniveau met een afgeronde ICT opleiding en de ambitie om zichzelf verder te ontwikkelen.

  • Goede communicatieve vaardigheden.
  • Uitstekende beheersing van de Nederlandse en Engelse taal zowel mondeling als in geschrift.
  • Kennis en ervaring met databases, CRM en emailsystemen is geen must, maar natuurlijk wel een pre.

Over ons
Wij zijn een relatief kleine informele, snelgroeiende organisatie van gedreven mensen, werkend voor kleine en grote toonaangevende bedrijven. De gemiddelde leeftijd ligt rond de 30 jaar. Een combinatie van marketing en IT-geschoolde specialisten. We zijn een netwerkorganisatie, veel is uitbesteed, we werken intensief samen met verschillende technologie partners. Klantcontact en programmeren doen we in huis en voor speciale projecten werken we samen met externe partijen in Nederland en daarbuiten.

Tevreden klanten en technologische innovatie is een rode draad.
We willen onze gebruikers online tools bieden die eenvoudig zijn in het gebruik, maar uiterst krachtig en onderscheidend zijn in de groeiende de wereld van e-commerce en marketing automation. Vele bedrijven als retailer Zeeman, Traveldeal, Mart Visser, Gamebasics, Groupdeal, Goossens meubelen, maar ook studenten- en sportverenigingen, en cultuur instellingen werken met iConneqt.

Goed salaris & flexibel en interessant werk
Het salaris is prima, eventueel later aangevuld met interessante bonusregeling gebaseerd op het succes van de organisatie.(en die is er!) Je hebt de optie om door te groeien naar consultant, account manager. Of misschien wordt je- gezien je studie- wel je enthousiast over het werken aan de groei het platform.

We zitten aan het station van Weesp, 15 trein minuten van Amsterdam, Hilversum en Almere. Parkeren is geen probleem. Meestal lunchen we met elkaar of soms duiken we even het terras op aan het water van mooi oud Weesp.

 

Solliciteren

    +31 (0)20 308 0645
   a.zwart@iconneqt.nl

Elke dag zetten wij ons met passie en plezier in voor uiteenlopende klanten en opdrachtgevers. Ons team bestaat uit ervaren email marketing specialisten, campagne managers, developers en analisten. Wij gaan de echte vriendschap aan met onze klanten. Loyaal, korte lijnen en makkelijk bereikbaar…

Anouk Zwart

Senior Accountmanager

Let's make friends!

Graag op de hoogte blijven van het laatste nieuws rondom iConneqt? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief.©2018 iConneqt | Email marketing software

All Rights Reserved. Powered by Advanced CRMMail Technology B.V.

©2018 iConneqt | Email marketing software

All Rights Reserved. Powered by Advanced CRMMail Technology B.V.