0294-745400 info@iconneqt.nl

Behaal meer traffic en omzet

Omzet begint met het digitaal verleiden van je (potentiële) klanten. Personaliseer je e-mailcampagnes op klant- en vestigingsdata om betere resultaten te behalen.

Blijf je klanten informeren en verleiden

Klanten willen jouw nieuwsbrieven en aanbiedingsmails graag lezen. Ze zijn bij jouw zaak betrokken. De winkel zit immers bij hun ‘om de hoek’. Klanten hebben aangegeven geïnteresseerd te zijn in jouw nieuwsbrief. Zij hebben zich hiervoor in de winkel of online ingeschreven. Je maakt een mail met je aanbiedingen snel en simpel, uiteraard in jouw huisstijl. Je voldoet aan de nieuwe AVG regels.

Digitaal haal je de lokale winkelier terug

DE RESULTATEN ZIJN BETER. Slimme technologie gaat de digitale massacommunicatie vanuit een algemene mailbox vervangen. De communicatie wordt relevanter en gerichter. De betrokkenheid met de lokale aanbiedingsmails zijn groter, de praktijk laat conversieverbeteringen zien van boven de 25%.

Meer informatie

Geotargerting is een geautomatiseerd proces, onder centrale regie vanuit het hoofdkantoor.

  • Met de geïntegreerde geotargeting technologie is het eenvoudig verzorgingsgebieden rond vestigingen te bouwen.
  • Automatisch wordt de CRM-database opgedeeld en gekoppeld aan  verzorgingsgebieden met bijhorende klantgroepen
  • Er is inzicht in het aantal huishoudingen per verzorgingsgebied en de resultaten van de lokale vestiging (CBS database, postcode database).

Verkoop meer door in te spelen op klantprofiel

WEBSHOP EN WINKEL ALS EENHEID. Je klanten maken geen onderscheidt. Ze oriënteren online en kopen meestal nog gewoon in de winkel. Daarom komen de online aanbieders naar de winkelstraat. Met iConneqt communiceer je persoonlijk en anticipeer je op digitaal aankoopgedrag en het klantprofiel.

Meer informatie

Je scoort beter. Op het klant- en aankoopgedrag vanuit emailcampagnes kan er (automatisch) geanticipeerd worden met gerichte e-mailcampagnes. Klanten die een bepaalde periode geen online aankopen hebben gedaan kunnen zo gemotiveerd worden. Webshop klanten worden automatisch gekoppeld aan de lokale vestiging. 

  • Op de gedetailleerde aankoopinformatie vanuit de webshop kunnen gerichte e-mailcampages worden ontwikkeld.
  • Door het gebruiken van dynamische content wordt het aanbod steeds meer individueel gericht. 
  • Statistieken geven een gedetailleerd beeld van de kosten en opbrengsten.

Betaal minder voor meer mogelijkheden

WAAROM MEER BETALEN? Onze prijzen zijn ongekend scherp. Dat komt door ons volume, de eigen technische infrastructuur, ons organisatiemodel en het beperkte aantal consultants. Met iConneqt krijg je dan ook de beschikking over krachtig digitaal marketing gereedschap voor aanzienlijk lagere kosten.

Meer informatie

Er zijn geen investeringen in techniek of onderhoud en de maandelijkse kosten zijn schaalbaar afhankelijk van de gewenste functionaliteiten.

De kosten worden bepaald door vier factoren:

  • Het gekozen software pakket.
  • Het aantal emails dat maandelijks verstuurd wordt.
  • De gekozen koppelingen.
  • De extra modules.

 

Het beste digitale gereedschap

 Centraal staat de CRM database. Vanuit klantkennis ben je als retailer in staat weer ‘ouderwets’ persoonlijk met je klanten te communiceren. Verbind je winkelbezoekers en webshop resultaten met sterk gepersonaliseerde mails. Zeeman ging je voor en laat zien dat de resultaten verbeteren.  

 

E-mailcampagne voorbeeld

Bouw aan klantloyaliteit

Er zijn verschillende mogelijkheden om jouw klanten in de winkel te registeren. Via een mobiel of tablet in de winkel, een koppeling met je kassa of POS systeem of via je website/webshop. Nadat een klant zich heeft aangemeld worden ze automatisch opgeslagen in de klantendatabase. Ze ontvangen een persoonlijke welkomstmail. Dit is de start van een succesvolle, persoonlijke en digitale relatie. 

Online je klanten bereiken

97% van je klanten is online te vinden en 83% oriënteert zich eerst online voordat ze offline een aankoop doen. Daar kun je eenvoudig niet omheen. En wist je dat de praktijk en onderzoek aantonen dat emailmarketing het meest effectieve kanaal is om contact te houden met je (potentiële) klanten. Om relaties te bouwen, om te werken aan klantloyaliteit.  

©2020 iConneqt | E-mail marketing & Marketing Automation software.

All Rights Reserved. Powered by iConneqt B.V.