020-3080645 info@iconneqt.nl

Omzet begint met het digitaal verleiden van je (potentiële) klanten

Net als de grote concerns, doe dat met een slim Nederlands online emailplatform Je dirigeert je klanten naar je winkel en de webshop. Vanaf 49,- p.m.

Blijf je klanten informeren en verleiden.

Klanten willen jouw nieuwsbrieven en aanbiedingsmails graag lezen. Ze zijn bij jouw zaak betrokken. De winkel zit immers bij hun ‘om de hoek’. Ze hebben aangegeven jouw nieuwsbrieven te willen ontvangen. Eenvoudig in de winkel of ze hebben het zelf gedaan online. Je maakt een mail met je aanbiedingen snel en simpel, uiteraard in jouw huisstijl. Je voldoet aan de nieuwe AVG regels.

Online bereik je (potentiële) klanten effectiever

Wist je dat zo’n 97% van je klanten online is? Dat 83% van jouw klanten zich eerst online oriënteren voor er gekocht gaat worden? En nog steeds vooral in de lokale winkel. Daar kun je eenvoudig niet omheen. En wist je dat de praktijk en onderzoek aanwijzen dat emailmarketing is het meest effectieve kanaal is om contact te houden met je (potentiële) klanten. Om relaties te bouwen, om te werken aan klant loyaliteit.  

Online bereik je (potentiële) klanten effectiever

Wist je dat zo’n 97% van je klanten online is? Dat 83% van jouw klanten zich eerst online oriënteren voor er gekocht gaat worden? En nog steeds vooral in de lokale winkel. Daar kun je eenvoudig niet omheen. En wist je dat de praktijk en onderzoek aanwijzen dat emailmarketing is het meest effectieve kanaal is om contact te houden met je (potentiële) klanten. Om relaties te bouwen, om te werken aan klant loyaliteit.  

Je maakt je nieuwsbrieven super eenvoudig en snel

Mail gemakkelijk, snel en voordelig. Heb je hulp nodig, je persoonlijke CRM- en email adviseurs staan voor je klaar. Gewoon vanuit Weesp. Je werkt simpel vanuit een mooie email-template voorzien van jouw logo en jouw gegevens. Vervang de ‘oude’ aanbiedingen met nieuwe foto’s en tekstjes en je bent klaar! Binnen 5 minuten kunnen jouw aanbiedingen bij 5000 (potentiële) klanten worden bezorgd!

Social Media. Ook kunnen aanbiedingen uit de nieuwsbrief door jouw klanten makkelijk gedeeld worden via bijv. Facebook en Whatsapp. Weer extra reclame voor je zaak!

Heldere statistieken

Welke klanten lezen de mails, waar is nu écht belangstelling voor, waar klikken ze op? Je ziet snel het openpercentage en op welke locatie in de nieuwsbrief geklikt wordt. Je ziet de geografische lokatie waar je mail wordt gelezen en meer.

Boost je omzet. Direct en dus ook goed meetbaar!

Bouw je online klantendatabase op in de zaak en online

Er zijn verschillende mogelijkheden om jouw klanten in de winkel te registeren. Simpel op een tablet in de winkel, of door een koppeling met je kassa/POS systeem. Ook kunnen klanten zich aan melden via jouw website/webshop.

Bouwen aan klant loyaliteit.

Heeft een klant zich aangemeld? Dan worden ze automatisch opgeslagen in jouw klantendatabase. Binnen 5 minuten ontvangen ze een persoonlijk welkomstmail vanuit jouw zaak. Uiteraard automatisch ondertekend door jou. Dit is de start van een succesvolle, persoonlijke en digitale relatie. Je gaat bouwen aan loyaliteit.

Wij inspireren, geven je tips en zijn gemakkelijk bereikbaar

Wij helpen met de opzet van je klantendatabase en de basis mails. Wij helpen je op weg, inspireren en geven promotietips.
– Emailmarketing & Marketing automation adviseurs –

Meer weten of vragen?

Laat hieronder je gegevens achter en wij nemen contact met je op. Je kunt ons natuurlijk ook altijd mailen of bellen.
succes@iconneqt.nl
020 30 80 645


Hoe kunnen we goed samenwerken?

 
In het kort willen we het hebben over je zaak, je wensen en of je al een database hebt. Zo kunnen we gezamenlijk goed bepalen hoe wij kunnen helpen om je omzet te vergroten.
Na de ‘kennismaking’ richten wij de database in. We importeren de emailadressen en we maken speciaal voor jou een template op.
Wij helpen je met het opstellen van de eerste mail. Als je vragen hebt kan je ons altijd mailen, bellen of appen zodat we je kunnen helpen.

Kosten & Groeimogelijkheden

 

De vaste kosten zijn € 49 per maand

Per mail (contactmoment met je klant) kost het je dus nog geen cent!

Wat krijg je dan allemaal?

Per maand kun je tot wel 8000 nieuwsbrieven sturen. Binnen iConneqt kun je dan tot maximaal 2000 klanten opslaan in jouw database.
(we zorgen voor de beveiliging van jouw gegevens en dagelijkse backups)

Doorgroeimogelijkheden

De mogelijkheden zijn groot. In zowel het aantal klanten in jouw database als met betrekking tot de mogelijkheden om steeds gerichter en persoonlijker te mailen. Dat is de reden dat ook professionele marketingafdelingen van grote ketens gebruik maken van iConneqt.

AVG proof! Alle data staat in beveiligde datacenters in Nederland opgeslagen

 

Sinds 25 mei 2018 zijn de eisen voor het beheer van persoonsgegevens zeer steng, de boetes zijn hoog. Dat weet je. Zo moet het helder zijn voor je klanten welke gegevens je opslaat, hoelang, waarom en waar, wij helpen daarbij mee.

Weet dat, wanneer je bijvoorbeeld gebruik maakt van onze Amerikaanse collega MailChimp, dat aan je klanten moet laten weten dat je buiten Europa hun gegevens opslaat. Bij iConneqt staan jouw gegevens in streng beveiligde datacentra in Nederland. iConneqt is Nederlands en geaccrediteerd met het Privacy Waarborg. Ook goed te weten.

Elke dag zetten wij ons met passie en plezier in voor uiteenlopende klanten en opdrachtgevers. Ons team bestaat uit ervaren email marketing specialisten, campagne managers, developers en analisten. Wij gaan een band  aan met onze klanten. Loyaal, korte lijnen en makkelijk bereikbaar…

Overtuig jezelf en probeer iConneqt nu 30 dagen gratis

Benieuwd naar wat wij je te bieden hebben en wat er voor jouw organisatie allemaal mogelijk is? De proef periode houdt het volgende in:

- Uitleg over het systeem en mogelijkheden. Dit kan online of met een kopje koffie.
- Verzending van max. 100.000 e-mails
- Toegang 3 gebruikers
- Geen betalingsverplichting en stopt automatisch
- 24 uur passie van marketing professionals

Heb je eerst vragen, neem gerust contact met ons op!

ICONNEQT
Tel: 020-3080645
Email: info@iconneqt.nl©2019 iConneqt | Email marketing software.

All Rights Reserved. Powered by Advanced CRMMail Technology B.V.

©2018 iConneqt | Email marketing software

All Rights Reserved. Powered by Advanced CRMMail Technology B.V.