0294-745400 info@iconneqt.nl

We koppelen klanten automatisch aan de locale vesting. Je personaliseert op klant- en vestigingsdata. Je scoort beter

 

Email is hét kanaal om snel en kostenefficiënt klanten naar de winkel of webshop te dirigeren. Dat doen vele collega’s dagelijks met iConneqt. iConneqt is een innovatief en krachtig Nederlandse online marketing automation platform. Maandelijks worden er meer dan 150 miljoen emails verzonden via ons platform.

Het kan beter, voor minder kosten

Minimaal drie argumenten:

1. DIGITAAL HAAL DE STERKE LOKALE WINKELIER WEER TERUG. DE VESTIGINGSMANAGER.

DE RESULTATEN ZIJN BETER. Slimme technologie gaat de digitale massacommunicatie vanuit een algemene mailbox vervangen. De communicatie wordt relevanter en gerichter..De betrokkenheid met de locale aanbiedingsmails is groter, de praktijk laat conversieverbeteringen zien van boven 25%.

Meer informatie
Geotargerting is een geautomatiseerd proces, onder centrale regie vanuit het hoofdkantoor.

 • Met de geïntegreerde geotargeting technologie is het eenvoudig verzorgingsgebieden rond vestigingen te bouwen.
 • Automatisch wordt de CRM-database opgedeeld en gekoppeld aan  verzorgingsgebieden met bijhorende klantgroepen
 • Er is inzicht in het aantal huishoudingen per verzorgingsgebied en de resultaten van de lokale vestiging (CBS database, postcode database).

Meer over Geotargeting

2. JE VERKOOPT MEER! ANTICIPEER OP KLANTPROFIEL EN AANKOOPGEDRAG.

WEBSHOP EN WINKEL ALS EENHEID. Je klanten maken geen onderscheidt. Ze oriënteren online en kopen meestal nog gewoon in de winkel. Daarom komen de online aanbieders naar de winkelstraat. Met iConneqt communiceer je persoonlijk en anticipeert op digitaal aankoopgedrag en het klantprofiel.

Meer informatie

Je scoort beter. Op het klant- en aankoopgedrag vanuit emailcampagnes kan er (automatisch) geanticipeerd worden met gerichte mailcampagnes. Klanten die een bepaalde periode geen online aankopen hebben gedaan kunnen zo gemotiveerd worden.

Vanuit de berekende klantwaarde wordt er gerichter en succesvoller gemaild. Webshop klanten worden automatisch gekoppeld aan de lokale vestiging, ook ten aanzien van het retourbeleid zitten hier voordelen.

 • Op de gedetailleerde aankoopinformatie van uit de webshop (en POS) kunnen eenvoudig gerichte emailcampages worden ontwikkeld.
 • Door het gebruiken van dynamische content wordt het aanbod steeds meer individueel gericht. De resultaten worden verbeterd.
 • Statistieken geven een gedetailleerd beeld van kosten/opbrengsten.

Meer over Databasemanagement

3. MINDER KOSTEN, MEER MOGELIJKHEDEN. REDUCEER OPERATIONELE TIJD.

WAAROM MEER BETALEN? Onze prijzen zijn ongekend scherp. Dat kan door ons volume, de eigen technische infrastructuur, ons organisatiemodel en het beperkte aantal consultants. Met iConneqt krijg je dan ook de beschikking over krachtig digitaal marketing gereedschap voor aanzienlijk lagere kosten.

Meer informatie
Er zijn geen investeringen in techniek of onderhoud en de maandelijkse kosten zijn schaalbaar afhankelijk van de gewenste functionaliteiten.

De kosten worden bepaald door vier factoren:

  • Het aantal afgenomen modules.
  • De omvang van je database.(iConneqt zorgt voor beheer, behoud en meerdaagse backups).
  • Het aantal email dat maandelijks verstuurd wordt.
  • Het aantal gebruikers.

Je wilt dat je organisatie beschikt over het beste digitale gereedschap

Centraal staat de CRM database. Vanuit klantkennis ben je als retailer in staat weer ‘ouderwets’ persoonlijk met je klanten te communiceren. Resultaten zullen verbeteren.

Zeeman

Zeeman behoort met meer dan 1300 vestigingen in Europa tot de grootste retailers van ons land. Zeeman is een krachtige detailhandelsbedrijf. Omzet en winstgevendheid neemt jaarlijks toe.De prijzenwinnende omnichannel marketing van Zeeman wordt als excellent beschouwd. Een sterk voorbeeld is de  campagne gericht op de doelgroep jonge moeders.

Online wordt geïntegreerd met bezoek aan de winkel, de webshop en sterk gepersonaliseerde emailmarketing.

©2020 iConneqt | E-mailmarketing & Marketing Automation software.

All Rights Reserved. Powered by iConneqt B.V.