0294-745400 info@iconneqt.nl

Elke dag volle bezetting in je restaurant

 

Email is hét kanaal om snel en kostenefficiënt klanten naar  jouw restaurant(s)  te dirigeren. Dat doen vele collega’s dagelijks met iConneqt. iConneqt is een innovatief en krachtig Nederlandse online marketing automation platform.

Maandelijks worden er miljoenen emails verzonden via ons platform.

Houd je gasten betrokken en breng ze op de hoogte

Gasten willen je mails graag lezen. Bij het inschrijven hebben ze toestemming gegeven. Ze ervaren je dus niet als een ‘spammer’. Als professionele restaurateur heb jij regelmatig toch wat nieuws te delen? Vertel over je kaart, feestdagen, speciale events en meer! Met een paar muisklikken nodig je in 1x al jouw gasten uit. Binnen 5 minuten wordt jouw mail zo in 2000 mailboxen bezorgd!

Online bereik je gasten (potentiële) effectiever

De praktijk en onderzoek wijst het uit: Emailmarketing is het meest effectieve kanaal is om contact te houden met je gasten. Gemakkelijk, goedkoop en …het kost je weinig tijd.

Maak en verzend een mail super eenvoudig en snel

Je krijgt een mooie email-template voorzien van jouw logo en gegevens. Voeg simpel tekst toe, pas eventueel een foto aan…en je bent klaar! Door het sturen van een mail leid je gasten gemakkelijk naar de website. Ook kan een aanbieding uit de nieuwsbrief makkelijk gedeeld worden via bijv. Facebook en Whatsapp.

Heldere statistieken

Welke gasten lezen de mails en waar is nu écht belangstelling voor? Je ziet snel het openpercentage en waar er in de nieuwsbrief geklikt wordt. De reserveringen zullen toenemen. Direct en dus ook goed meetbaar!

Bouw je online gastendatabase op in de zaak

Gasten keren graag terug wanneer ze een fijne tijd hebben gehad. Bouw een band op en vraag klanten om zelf gegevens achter te laten. Digitaal, zodat alles direct goed wordt opgeslagen. Zo zijn er bovendien later geen handmatige handelingen nodig.  

Welkomstmail

Heeft een gast zich aangemeld? Dan worden ze automatisch opgeslagen in de gastendatabase. Binnen 5 minuten ontvangen ze een persoonlijk welkomstmail vanuit jouw zaak. Uiteraard automatisch ondertekend door jou. Dit is de start van een succesvolle, persoonlijke en digitale relatie. Je gaat bouwen aan loyaliteit.

Hoe kunnen we goed samenwerken?

In het kort willen we het hebben over je zaak, je wensen en of je al een database hebt. Zo kunnen we gezamenlijk goed bepalen hoe wij kunnen helpen om je omzet te vergroten.

Na de ‘kennismaking’ richten wij de database in. We importeren de emailadressen en we maken speciaal voor jou een template op.

Wij helpen je met het opstellen van de eerste mail. Als je vragen hebt kan je ons altijd mailen, bellen of appen zodat we je kunnen helpen.

Kosten & Groeimogelijkheden

De vaste kosten zijn vanaf € 49 per maand

Per mail (contactmoment met je gast) kost het je dus nog geen cent!

Wat krijg je dan allemaal?

Per maand kun je tot wel 8000 nieuwsbrieven sturen. Binnen iConneqt kun je dan tot maximaal 2000 gasten opslaan in jouw database.
(we zorgen voor de beveiliging van jouw gegevens en dagelijkse backups)

Doorgroeimogelijkheden

De mogelijkheden zijn groot. In zowel het aantal gasten in jouw database als met betrekking tot de mogelijkheden om steeds gerichter en persoonlijker te mailen. Dat is de reden dat ook professionele marketingafdelingen van grote ketens gebruik maken van iConneqt.

©2020 iConneqt | E-mailmarketing & Marketing Automation software.

All Rights Reserved. Powered by iConneqt B.V.