020-3080645 info@iconneqt.nl

Over ons

Onze drive is om onze klanten digitaal te laten excelleren, om onze klanten betere resultaten te laten behalen met minder (operationele) kosten. We innoveren om ingewikkelde technologie eenvoudig te maken. Technologie die de gebruiker in staat stelt om vanuit een compleet klantbeeld snel, eenvoudig en dus gericht via email en social media te communiceren. We innoveren dan ook continu om de mogelijkheden met iConneqt te vergroten. Daarbij luisteren we zeer naar de wensen van onze klanten.

©2020 iConneqt | Email marketing software.

All Rights Reserved. Powered by Advanced CRMMail Technology B.V.

Het team van iConneqt is gebouwd op ruime kennis en ervaring met marketing- en salesprocessen in combinatie met database beheer en multi-channel digitale communicatie stromen. Het team bestaat uit ervaren CRM/emailmarketing specialisten en software developers onder leiding van een management team met een marketing- en sales achtergrond. Naast de algemene kennis rondom de verschillende bedrijfsprocessen ligt er ook branche-inhoudelijk een behoorlijk stuk ervaring. We ondersteunen ondernemers van klein tot groot, het maximale rendement uit hun marketing en sales activiteiten te halen.

Korte lijnen , adequate service
We zijn niet zo van de ticketsystemen. We proberen altijd onze klanten snel en adequaat bij te staan, per telefoon, per mail of we komen eenvoudig virtueel of fysiek langs om kansen en problemen te bespreken.

Netwerk organisatie

Als relatief kleine organisatie kunnen we de grote projecten aan omdat we een krachtige netwerkorganisatie hebben gebouwd. Het (24/7) beheer en onderhoud van de techniek is ondergebracht bij verschillende ervaren, vaak omvangrijke partners. Met betrekking tot de bezorging van de miljoenen mailcampagnes werken we dagelijks intensief samen met de beste email delivery experts in het vak.

Frank Tromp

General manager

©2020 iConneqt | Email marketing software.

All Rights Reserved. Powered by Advanced CRMMail Technology B.V.