0294-745400 info@iconneqt.nl

Open sollicitatie

Staat er momenteel geen passende vacature open, maar ben jij toch geïnteresseerd in een baan bij iConneqt? Stuur ons dan een open sollicitatie met CV en motivatiebrief. Vermeld hierin waarom jij bij ons wil werken, wie je bent en waar je goed in bent. Dan kunnen wij kijken of er een passende functie voor jou beschikbaar is. 

Over ons
Wij zijn een relatief kleine informele, snelgroeiende organisatie van gedreven mensen, werkend voor kleine en grote toonaangevende bedrijven. We zijn onderdeel van de Loyalty Makers Group. Behoud van bestaande klanten zit dan ook in onze gene. De gemiddelde leeftijd ligt rond de 30 jaar. Een combinatie van marketing, e-mailmanagers, vormgevers en loyalty en IT-geschoolde specialisten. We zijn een netwerkorganisatie, veel is uitbesteed, we werken intensief samen met verschillende technologie partners. Programmeren doen we in huis en voor speciale projecten werken we samen met externe partijen in Nederland en daarbuiten. Tevreden klanten en technologische innovatie is een rode draad.

We bieden onze gebruikers online tools die eenvoudig zijn in het gebruik, maar uiterst krachtig en onderscheidend zijn in de groeiende de wereld van e-commerce en marketing automation.

 

We zitten aan het station van Weesp, 15 minuten met de trein van Amsterdam, Hilversum en Almere. Parkeren is geen probleem. Meestal lunchen we met elkaar of soms duiken we even het terras op aan het water van mooi oud Weesp.

 

Solliciteren

    +31 (0)20 308 0645
   a.zwart@iconneqt.nl

©2020 iConneqt | E-mail marketing & Marketing Automation software.

All Rights Reserved. Powered by iConneqt B.V.