0294-745400 info@iconneqt.nl

Van website bezoeker naar gast

Verbeter de conversie. Maak van je website bezoekers gasten. Laat je online hoteldatabase groeien. Mail gericht en meer effectief vanuit gastprofiel en boekingshistorie.

Je wilt dat je organisatie beschikt over het beste digitale gereedschap

Centraal staat de hoteldatabase. Laat je gasten zich inschrijven voor de nieuwsbrief. Vanuit klantkennis ben je als hotelier in staat persoonlijk digitaal met je (potentiële) gasten te communiceren. Resultaten zullen hierdoor verbeteren. Vraag een gratis online demo aan om de mogelijkheden voor jouw hotel te bespreken! 

Leer de bezoekers op je website kennen

MEER DIRECTE BOEKINGEN. Slimme technologie herkent de bewegingen van de (potentiële) gast in de boekingsengine (PMS). Wanneer er niet direct wordt geboekt, ga je bouwen aan de relatie. Via email doe je binnen enkele seconden een persoonlijk aanbod they can’t refuse. De resultaten zullen meetbaar verbeteren.

Meer informatie

Conversie optimalisatie rond de boekingsengine (PMS). Maak van websitebezoekers gasten. Wij hebben technieken om de (potentiële) gast effectief te verleiden om hun e-mailadres achter te laten.

iConneqt beschikt over krachtige opties om de conversie rondom de boekingsengine te optimaliseren en structureel te werken aan de groei van de (potentiële) klantendatabase. Je maakt eenvoudig webformulieren aan voor meerdere doelstellingen. 

Maak webformulieren om automatisch een digitale brochure te ontvangen, om aan te kunnen melden voor de nieuwsbrief. We verhogen de conversie en alles gaat automatisch. 

Bouw aan je eigen database vol gasten

E-MAILMARKETING. Je bouwt aan de groei van een eigen database met CRM systeem. Continue inspireer je met slimme e-mailcampagnes tot boeken. Met aanbiedingen en bijzondere belevingen. Met iConneqt communiceer je persoonlijk en anticipeer je op digitaal boekingsgedrag en het klantprofiel.

Meer informatie

Je scoort beter. Op het klant- en aankoopgedrag kan er (automatisch) geanticipeerd worden met gerichte e-mailcampagnes. 

  • Op de gedetailleerde aankoopinformatie vanuit de webshop (en POS) kunnen eenvoudig gerichte e-mailcampages worden ontwikkeld. 
  • Door het gebruiken van dynamische content wordt het aanbod steeds meer individueel gericht. De resultaten worden verbeterd.
  • Statistieken geven een gedetailleerd beeld van kosten/opbrengsten.

Betaal minder voor meer mogelijkheden

LAGERE KOSTEN!  Je kiest voor een groeipad. Onze prijzen zijn ongekend scherp. Dat komt door ons volume, ons organisatiemodel en het beperkte aantal consultants. Met iConneqt krijg je de beschikking over krachtig online digitaal marketing en sales gereedschap voor aanzienlijk lagere kosten.

Meer informatie

Er zijn geen investeringen in techniek of onderhoud en de maandelijkse kosten zijn schaalbaar afhankelijk van de gewenste functionaliteiten.

De kosten worden bepaald door vier factoren:

  • Het gekozen software pakket.
  • Het aantal emails dat maandelijks verstuurd wordt.
  • De gekozen koppelingen.
  • De extra modules.

Groeien vanuit je eigen database

Gasten keren graag terug wanneer ze een fijne tijd hebben gehad. Bouw een band op en vraag klanten om zelf gegevens achter te laten. Digitaal, zodat alles direct goed wordt opgeslagen.  Zodra een gast zich heeft aangemeld worden ze automatisch opgeslagen in de gastendatabase. Dit is de start van een succesvolle, persoonlijke en digitale relatie. Je gaat bouwen aan loyaliteit.

Voorbeelden van e-mailcampagne

Templates ontwikkelen

Met de Julia Editor van iConneqt ontwerp je gemakkelijk templates. De templates kunnen op maat ontworpen worden zodat ze aansluiten op de wensen en behoefte van jouw gasten. Daarnaast bestaan er ook standaard hotel templates die je direct kan gebruiken. Neem contact met ons op om meer informatie te ontvangen.

Segmenteren en personaliseren

Het gericht benaderen van verschillende klanttypes uit je database is een effectieve manier van e-mailcampagnes binnen de hotelbranche. Denk hierbij aan persoonlijke aanbiedingen en promoties waarbij onderscheid wordt gemaakt tussen huidige gasten en nieuwe bezoekers. Lees meer informatie over databasemanagement. 

©2020 iConneqt | E-mail marketing & Marketing Automation software.

All Rights Reserved. Powered by iConneqt B.V.