0294-745400 info@iconneqt.nl

Behaal meer traffic en een hogere conversie

Vele retailers, deal aanbieders, OTA’s en webshops brengen dagelijks met slimme emailcampagnes miljoenen consumenten in beweging. Succesvol en vaak voor minder kosten.

Verrassend aanbod in bulkmail campagnes

Wisselend aanbod? Verras (potentiële) klanten
met offers they can’t refuse. Denk aan deals in verschillende segmenten zoals reizen, hotels, restaurants en mode.
Dagdealers, OTA’s en webshops kunnen hierdoor gemakkelijk producten voor speciale prijzen aanbieden.

Intelligent mailen vanuit klantprofiel

Mail relevant en schiet gericht met de krachtige e-mail features van iConneqt. Geef je omzet een boost. Speel in op het aankoopgedrag in de webshop door te reageren op klantwaarde en aankoopmomenten. Anticipeer ook automatisch op klikgedrag met relevante communicatie. 

Zet eenvoudig engagement in

Stuur mailings eenvoudig en automatisch aan de hand van engagement. iConneqt werkt met het ‘EASE model’. De database wordt hierbij automatisch ingedeeld in verschillende groepen aan de hand van engagement.  Zo is het mogelijk om verschillende segmenten en doelgroepen met een andere frequentie en met gerichte toegepaste content te mailen.

Inzicht rendement van aangekochte leads

Je kiest voor een groeipad. Het vergroten van de database met waardevolle abonnees is een doelstelling van veel marketeers. iConneqt biedt inzicht in de kosten, opbrengsten en ROI van jouw leads. Zo wordt het inzichtelijk welke campagne de meest kwalitatieve leads oplevert. 

Webinteractie

Leer bezoekers van de website kennen. Ga voor interactie. Biedt de optie aan om bezoekers zich in te laten schrijven voor de nieuwsbrief, informatie te laten aanvragen en om met de Personal Customer Page eigen gegevens makkelijk en snel te wijzigen (AVG). Stel 24/7 gemakkelijk gepersonaliseerde auto-opvolgacties in.

E-mailcampagne voorbeeld

Templates ontwikkelen

Met de Julia Editor van iConneqt ontwerp je gemakkelijk templates. De templates kunnen op maat ontworpen worden zodat ze aansluiten op de wensen en behoeften van jouw website bezoekers. Daarnaast bestaan er ook standaard e-commerce templates die je direct kan gebruiken. Neem contact met ons op om meer informatie aan te vragen.

Automatisch aanbieding inladen

Laad automatisch de content van de website in de nieuwsbrief. Zo wordt het versturen van de dagelijkse nieuwsbrief een fluitje van een cent. Geen ‘copy paste’, maar snel en efficiënt werken. De content wordt automatisch ingeladen via XML of RSS feeds  én het is ook mogelijk om de nieuwsbrief volledig geautomatiseerd te versturen. Lees meer over deze optie. 

©2020 iConneqt | E-mail marketing & Marketing Automation software.

All Rights Reserved. Powered by iConneqt B.V.