020-3080645 info@iconneqt.nl

Het meest krachtige, flexibele en betaalbare platform voor emailmarketing & marketing automation

Verzend automatisch persoonlijke emails gebaseerd op getoonde belangstelling, aankoopgedrag en locatie.

Wil je op een eenvoudige wijze meer sales, en bestaande klanten effectief aan je binden?

Met onze gebruiksvriendelijke software verstuur je persoonlijke emails op het juiste moment, met de juiste content en geschikt voor elke device. Relevante persoonlijke nieuwsbrieven, zorgen voor meer traffic en verbeteren meetbaar je resultaat. 

DE JUISTE CONTENT

Met de drag-and-drop editor bouw je snel en eenvoudig de mooiste responsive mailcampagnes. Dynamische content zorgt voor een persoonlijke boodschap.

DE JUISTE DOELGROEP

Door de overzichtelijke database structuur en digitale klantenkaarten (CRM) kun je eenvoudige segmenteren. Op basis van belangstelling en aankoopgedrag communiceer je effectiever.

HET JUISTE MOMENT

Via de Campaign Intelligence statistieken heb je vastgesteld op welk uur/dag je het beste scoort. Automatisch worden je campagnes op het beste moment verzonden.

Beschikbare modules

Ons basispakket biedt alle functionaliteiten voor een goede campagne. Verder is dit uit te breiden met meerdere interessante modules. Je betaalt dus uitsluitend voor de modules die voor jou belangrijk zijn. Heb jij software die je wilt koppelen met iConnect? Ook dit is geen enkel probleem en ons team van experts helpt je graag hierbij. Samen gaan we voor het succes!

1. Basis module

Het meest uitgebreide digitale gereedschapsset. Dit basispakket bevat alle functionaliteiten voor succesvolle campagnes.

DATABASE MANAGEMENT

De profilering van klantgroepen is uitgebreid en flexibel. Er ontstaat compleet klantbeeld; van auto-geografische informatie, mail- en aankoopgedrag tot financiële klantwaarde.

EMAIL MARKETING

Werk snel en efficiënt vanuit templates. Drag & drop eenvoudig de krachtigste emailtemplates. Beschik over de meest uitgebreide digitale gereedschapset.

MARKETING AUTOMATION

Anticipeer automatisch op open-,  klik- en aankoopgedrag binnen emailcampages.  Integreer klantbewegingen eenvoudig binnen de customer Journeys.

2. Aanvullende modules

Heb je behoefte aan extra mogelijkheden? Gebruik en betaal alleen voor dat wat je nodig hebt.

2a. HYPER-LOCAL

Automatisch worden klanten gekoppeld aan verzorgingsgebieden van lokale vestigingen. Communiceer meetbaar effectiever vanuit de lokale betrokkenheid.

2b. WEBINTERACTIE

Leer je websitebezoekers kennen. Liefst als koper, maar minimaal wil je deze potentiële klanten kunnen mailen. Realiseer een betere conversie naar verkoop en database groei.

2c. EVENT MANAGEMENT

Ondersteuning bij de organisatie van openingen, workshops, opleidingen, beurzen, conferenties en andere bijeenkomsten. Van digitaal aanmelden, tot registratie op events.

Zeeman weet met iConneqt ondermeer jonge moeders aan zich te binden

Zeeman zorgt met iConneqt voor extra store trafic en webshop omzet. Met marketing automation worden specifieke doelgroepen benaderd. Ondermeer (aanstaande) moeders. Ze worden uitgenodigd om een rompertje te komen halen bij het Zeeman filiaal in hun buurt. 

Elke dag zetten wij ons met passie en plezier in voor uiteenlopende klanten en opdrachtgevers. Ons team bestaat uit ervaren email marketing specialisten, campagne managers, developers en analisten. Wij gaan een band  aan met onze klanten. Loyaal, korte lijnen en makkelijk bereikbaar…

Overtuig jezelf en probeer iConneqt nu 30 dagen gratis

Benieuwd naar wat wij je te bieden hebben en wat er voor jouw organisatie allemaal mogelijk is? De proef periode houdt het volgende in:

- Uitleg over het systeem en mogelijkheden. Dit kan online of met een kopje koffie.
- Verzending van max. 100.000 e-mails
- Toegang 3 gebruikers
- Geen betalingsverplichting en stopt automatisch
- 24 uur passie van marketing professionals

Heb je eerst vragen, neem gerust contact met ons op!

ICONNEQT
Tel: 020-3080645
Email: info@iconneqt.nl©2019 iConneqt | Email marketing software.

All Rights Reserved. Powered by Advanced CRMMail Technology B.V.

©2018 iConneqt | Email marketing software

All Rights Reserved. Powered by Advanced CRMMail Technology B.V.