iConneqt Online Marketing Automation

iConneqt is een gebruiksvriendelijk, schaalbaar Online Marketing Automation platform.
Je integreert slim Database Management met interactie op je website, social media, CRM en
krachtige professionele emailmarketing.

Je brengt klanten in beweging.

Je wilt vast meer zien, of eerst documentatie ?

Vanuit een compleet klantbeeld dirigeert (potentiële) klanten gericht en meetbaar naar webshops, boekingssites en de winkel

Je verbetert snel en kostenefficiënt de resultaten van marketing en verkoop

Aan de basis staat een slimme database met klant- en prospectgegevens

Compleet klantbeeld

Van onbekende kopers naar een compleet klantbeeld. Of het nu om een paar honderd klanten gaat of om duizenden of miljoenen bedrijven, particulieren en instellingen.

Marketing Automation

Binnen 10 minuten ben je bij meer dan 20.000 klanten in de mailbox.

 

button-meer-info-iconneqt

Relevant communiceren

Je wilt mailen vanuit belangstelling en koopgedrag kunnen segmenteren op klikgedrag in je emailcampagnes en op koopgedrag en ijkmomenten in tijd. Je wilt website-bezoekers in kaart hebben.

h

Je ontwikkelt eenvoudig de meest aantrekkelijke Nieuwsbrieven.

Je produceert efficiënt de best scorende product-aanbieding-mails.

Je regelt gemakkelijk de online communicatie rond meetings & events.

Via email broadcasting en het web organiseer je simpel online enquêtes.

WORKING IN THE CLOUD

Vele tevreden iConneqt gebruikers.
Groeiende rijk geprofileerde databases, miljoenen verzonden mails.
Efficiënte interactie op het web.

Marketing AutomationiConneqt kent vele verschillende gebruikersgroepen. Kleinere organisaties en grote retailers met honderden winkels in binnen en buitenland, webshops, grote en kleine hotelorganisaties, uitgevers, verenigingen, goede doelen, coaches en opleiders, sportclubs, event-organisatoren en meer. In Europa en in Azië.

Kenmerk is steeds, iConneqt gebruikers willen efficiënt*, persoonlijk en meetbaar interactief online communiceren met honderden of vele duizenden (potentiële ) klanten, leden, donateurs, burgers, medewerkers en leveranciers.

Marketing AutomationActie | Reactie.  Je dirigeert klanten naar de winkel en de webshop. Je bouwt aan de groei van je database. Je koppelt je emailcampagnes aan de kassa in de winkel en online. Je werkt kostenbesparend en met meetbaar resultaat.
Onder meer super retailer  Zeeman,  met meer dan 1200 winkels in Europa werkt internationaal met iConneqt.

Marketing AutomationActie | Reactie. Naast haar focus op gastvrijheid, is het Hotel  steeds meer gericht op professionele Marketing en Sales.  Je kent je gasten en mailt gericht en Persoonlijk vanuit  hun gastenprofiel. De bezettingsgraad van je hotels en restaurants stijgt. Je lokale F&B krijgt een boost. Je stuurt automatisch persoonlijke Welkom Thuis Mails en anticipeert op het volgende mogelijke bezoek.

Onder meer de Fletcher Hotel Groep, met meer dan 60 hotels marktleider in Nederland, werkt succesvol met iConneqt.

Marketing AutomationMet je Nieuwsbrieven dirigeer je lezers naar websites en digitale documenten. Content ontwikkel je maar op één plek, op je website.  iConneqt plaatst webcontent automatisch in Nieuwsbrieven. Je automatiseert de lezers interactie op het web.

Je brengt je adverteerdersmarkt online in kaart met iConneqt-ClientFile. Je rekent advertenties in emailnieuwsbrieven af op het aantal vertoningen en linkkliks. Onder meer vakblad uitgever Clipboard Publishing maakt succesvol gebruik van iConneqt.

Marketing AutomationJe wilt kennis en informatie kostenefficiënt en gericht delen. Met persoonlijke Nieuwsbrieven deel je nieuws en wetenswaardigheden geregeld cliënten en hun achterban.  Je informeert en motiveert gericht medewerkers en andere stakeholders van de organisatie.  Je perscontacten zijn inzichtelijk. Met iConneqt-ClientFile ondersteun je efficiënt de individuele communicatieprocessen. Je heb inzicht in alle contactmomenten, de medewerkers worden ondersteund.

Onder meer Amerpoort, een organisatie die meer dan 2200 mensen met een verstandelijke beperking ondersteund maakt gebruik van iConneqt.

Marketing AutomationDe kosten moeten dalen. Je informeert en motiveert dan ook kostenefficiënt digitaal. Je dirigeert donateurs en aspirant-donateurs met je persoonlijke Nieuwsbrieven naar de website. Je communiceert snel en eenvoudig en inzichtelijk met medewerkers, promotoren, vrijwilligers en andere stakeholders. Content is afgestemd op je verschillende donatiegroepen.

Met iConneqt-ClientFile worden eenvoudig de individuele telefoon en email contanten met de donateurs en vrijwilligers beheert.
De medewerkers worden ondersteund. Donateurs worden snel gevonden, er is inzicht in alle individuele- en emailcontactmomenten,

Marketing AutomationJe hebt je bestand van leerlingen/deelnemers overal beschikbaar. Je maakt selecties in de database en stuurt persoonlijke Nieuwsbrieven en Uitnodigingen met iConneqt. Je dirigeert lezers naar je website of aanmeldingspagina. Het gehele (persoonlijke)  proces van aanmelden tot registratie van deelnemers is geautomatiseerd. Personen reeds bekend in je database hoeven niet weer hun gegevens in te voeren. Met een muisklik zijn ze aangemeld. (verbetering resultaat) Voor grote groepen bij  congressen en beurzen gebruik je barcodes of QR-codes in de bevestigingsmails. Wel zo efficiënt.

Onder meer onderwijs instituut Total Health maakt succesvol gebruik van iConneqt.

De NeMarketing Automationderlandse Vereniging van Directeuren en Commissarissen maakt gebruik van iConneqt. Voor het efficiënte ledenbeheer en om leden en andere relatiegroepen te informeren en te inspireren. Met Nieuwsbrieven vanuit iConneqt. En leden kunnen straks 24/7 eenvoudig en veilig toegang krijgen tot specifieke informatie op je site. De processen van informatie aanvragen zijn persoonlijk en eenvoudig. Ook worden de processen rond events als Workshops, Congressen ed. gemanaged met ondersteuning van iConneqt. En natuurlijk  wordt er continue gewerkt aan de groei van het ledenbestand.

Maar veel meer kleinere en grote organisaties maken gebruik van iConneqt.
Waaronder ook bijvoorbeeld verenigingen, Golfclubs, Hockeyclubs en ander organisaties.

Meer over ons en de achtergrond >
Contact.>

 

* lees eenvoudig in gebruik, krachtig in de mogelijkheden zorgend voor de reductie van operationele kosten & tijd

Marketing Automation

Drag & Drop de mooiste campagnes

Je bouwt een template of laat deze bouwen.
Via drag en drop is het eenvoudig om lay-out-blokken en pre-design-blokken naar de gewenste plek in je template te brengen.

Je communiceert persoonlijk

Data rond het klantprofiel integreer je simpel in je emailcampagnes. Je spreekt hem/haar persoonlijk aan. Je laat content automatisch afstemmen op het klantprofiel. Je scoort beter!

 

Meer-inf0-trans-iconneqt

De Brand Protector

De reguliere emailcampagnes hebben geen designer nodig. Het is simpel, een kwestie van beeld en tekst vervangen. iConneqt bewaakt de kwaliteit gebaseerd op de huisstijl.

Social Media Integratie

Marketing Automation

Je kunt specifieke berichten of aanbiedingen delen via social media.
Maar natuurlijk ook de standaard, het delen van de gehele Nieuwsbrief .

button-meer-info-iconneqt

Wil je even iets meer zien?

Klik Hier >

Automatisch anticiperen op getoonde belangstelling en op ijkmomenten in tijd

Marketing Automation
Inzetten welkomsttraject bij een Nieuwsbrief

Je bedankt klanten persoonlijk voor het inschrijven op je Nieuwsbrief. Je kiest eenvoudig voor de verificatie van het emailadres (opt-in-double opt-in) en de verrijking van je database.

Automatisch reageren op getoonde belangstelling

Automatisch persoonlijke opvolgmails versturen naar aanleiding van het klikgedrag. Bijvoorbeeld na een klik op een bepaalde auto wordt er ‘morgen’ automatisch een digitale brochure gezonden.

Automatisch mailen op bepaalde momenten in tijd

Automatisch persoonlijke opvolgmails versturen na of op een bepaalde datum. Bijvoorbeeld drie maanden na een verkoop, op een verjaardag of na het aflopen van een garantietermijn, etc.

Automatisch mailen n.a.v. een transactie

Je wilt klanten persoonlijk bedanken bij de aanschaf van je product of dienst.

button-meer-info-iconneqt

WEB-INTERACTION: MAAK VAN SITE-BEZOEKERS KLANTEN

Je maakt eenvoudig slimme Webformulieren en Web-Landingspagina’s met iConneqt

INFORMATIE TOEZENDEN

Je plaatst binnen je site verschillende webformulieren.

De digitale informatie in de vorm van gepersonaliseerde emails en de digitale documentatie (PDF’s) worden binnen minuten automatisch verzonden door iConneqt.

 

AANMELDEN NIEUWSBRIEF

Je wilt je klantendatabase continue uitbouwen. Dus plaats je op verschillende plekken op de site opvallende webformulieren, waarmee de bezoeker zich kan abonneren op je  Nieuwsbrief. Vervolgens start het automatische proces met persoonlijke opvolgmails.

INZICHT IN EIGEN GEGEVENS

Privacy en bescherming van klantgegevens zijn geen bijzaken meer. Klanten hebben middels hun geverifieerde emailadres toegang tot hun eigen gegevens. Ze kunnen die gegevens zelf muteren en aanvullen. Aanmelden en afmelden.

EVENT ONDERSTEUNING

Je plaatst eenvoudig deelnameformulieren voor de bijeenkomsten, workshops, congressen, e.d. op jullie site of je maakt eenvoudig een webpagina binnen iConneqt. Automatisch volgen gepersonaliseerde bevestigingsmails, updatemails e.d.

 

.

button

.

Marketing Automation

GEDETAILLEERDE ANALYSES & RAPPORTAGES

Marketing Automation
  • Aantal mails bezorgd 91%
  • Email openingen 50%
  • Linkkliks 20%
  • Doorgezonden mails 11%
  • Best scorende aanbieding 45%
  • En meer > veel meer 99%

Wie heeft wat wanneer gelezen? Waar is belangstelling voor? Welke locatie in je mail werkt het best (Heatmaps)? Hoe verhouden resultaten zich?

 

 

Geïntegreerd met ClientFile. Super simpel CRM voor één op één klantcontact

Het beheer van je klanten was nog nooit zo eenvoudig. Mutaties worden direct verwerkt in de iConneqt database.

Marketing Automation

button

.

Praktische ondersteuning Klantenservice

Klantenservice heeft snel inzicht met de  speciale digitale klantenkaart. Inzicht in contacthistorie, klachten, info aanvragen en in belangstelling vanuit de kleine en grote emailcampagnes.

Klachtenbehandeling | Vragen en support | Aanpassen gegevens |Opvolgacties aanmaken voor collega’s

button

.

Meer zien?

We laten je iConneqt graag even zien. Virtueel, simpel op je werkplek.
Geef ons een kwartiertje voor een goede indruk.

Klik Hier >


ddma_grijs-geel_rgb_liggend

We zijn lid van de branchevereniging voor dialoogmarketing.

asdfadfs

Marketing Automation

 We zijn voorzien van het keurmerk Privacy Waarborg. 

asdfadfs

Marketing Automation

Wij zijn geaccrediteerd en een S.A.M.E Project Supporter

asdfadfs

Marketing Automation

In het kader van de privacy wordt niet opgeslagen in de VS.

asdfadfs

Vier geïntegreerde functies binnen één platform. Simpel online.

 

Database Marketing

 

Klik Hier >

Email marketing

 

Klik Hier >

Web-interactie

 

Klik Hier >

Simple online CRM

 

Klik Hier >
 
DutchEnglish